1. DFK Slaný

Amatérský futsalový klub

Malibu Ml.Boleslav- 1.DFK Slaný

Malibu Mladá Boleslav      -        1. DFK Slaný             13:3 (7:1)
Sestava
: Hovorka, Kubenka, Bouška, Hlůže, Tauš, Kratochvíl

Branky: Kubenka, Hlůže

Asistence: Kubenka, Hlůže

ŽK: Kratochvíl

 

            Černá sobota pro hráče DFK, neboť k zápasu z vedoucím celkem divize-A jsme jeli jen s torzem hráčů. Navíc v sobotu odpoledne mělo na programu i 3 zápasy naše béčko. Přesto jsme nejeli do Boleslavi se svěšenou hlavou, chtěli jsme pozorně bránit a zabránit tak předpokládanému debaklu. Bohužel tato taktika nám vydržela necelých9 minut, kdy se poprvé z brejkové akce prosadili domácí 1:0. Další branky padaly především po našich hrubých chybách a ve 13. minutě už domácí vedli 3:0. Kratochvíl šel sám na brankáře domácích, ale svou šanci nevyužil. Během 15. minuty přidali domácí další dvě branky a bylo po utkání 5:0. Domácí i nadále útočili a jejich snažení vyústilo v další vstřelenou branku v 19. minutě. Ve stejné minutě se hostům  podařilo vstřelit čestný úspěch po pěkné akci dvojice Hlůže, Kubenka 6:1. Skóre poločasu uzavřeli domácí po rozehraném rohovém kopu 7:1.  

 

            Do druhého poločasu domácí poslali další dva čerstvé hráče a i nadále se snažili úspěšně zakončovat. 23. minutě zahrávali PVK a po dorážce zvýšili skóre na 8:1. Hosté se i nadále pokoušeli o protiútok. Kubenka nastřelil jen tyč a Kratochvíl dvakrát nepřekonal ve vyložené šanci domácího brankáře. Ve 28. minutě domácí střelili desátý gól. Ve 30. minutě kopal Kubenka PVK a nadvakrát prostřelil gólmana 11:2. Třetí branku vstřelil Hlůže po brejkové akci a přihrávce Kubenky 11:3. Domácí v závěru ještě dvakrát skórovali a upravili stav na konečných 13:3.

 

Hodnocení:

Domácí si s chutí proti oslabenému soupeři zatrénovali a vylepšili si skóre. Šest statečných se sice od úvodního hvizdu dobře bránilo, ale postupem času se domácí začali prosazovat. Bohužel to bylo po našich hrubých chybách. Odveta ve slánské biosce bude určitě zajímavější a věřím, že se nám podaří odplata.